Αbout

Με λίγα λόγια, είμαστε 2 φίλοι (που τρώνε το σταφύλι), δεν μας νοιάζουν τα λεφτά αλλά η ΦΗΜΗ και η ΔΟΞΑ. Φυσικά όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κάποια δωρεά ή ακόμα και να χρηματοδοτήσει αυτή την προσπάθεια, ας επικοινωνήσει μαζί μας να τον ενημερώσουμε για τον τραπεζικό μας λογαριασμό. Πρέπει να τονίσουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η διαδικασία επιλογής θα βασιστεί στο ύψος της προσφοράς σας. Επιπλέον, επειδή είμαστε γενναιόδωροι και πρόθυμοι να μοιραστούμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας, είμαστε ανοιχτοί σε νέα μέλη και συγγραφείς. Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να μπει στην ομάδα των ατσαλάκωτων όπως μας στείλει ένα αναλυτικό βιογραφικό και δείγμα της δουλειάς του. Βιογραφικά που δεν θα περιέχουν φωτογραφία (μια κοντινή και μια ολόσωμη) θα απορρίπτονται από τη διαδικασία επιλογής κατευθείαν.

Anyway, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,  το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να βρούμε ένα βήμα όπου θα γράφουμε και θα σχολιάζουμε σχετικά με ότι μας ενδιαφέρει και μας κάνει εντύπωση, ελπίζοντας κάποια στιγμή αυτά που γράφουμε να ενδιαφέρουν και άλλους εκτός από εμάς τους 2!

Α! Και μια μικρή λεπτομέρια σχετικά με το team:

Δεν τσαλακώνουμε ΠΟΤΕ!

Advertisements

4 responses to “Αbout

 1. iroula

  όμως ξέρουμε και να σιδερώνουμε…just in case…

 2. Anonymous

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ.ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ,ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ.ΒΡΗΚΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ.
  ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
  Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 3. Roufianos

  Αρε ατσαλακοτοι με τα ωραια σας…
  Πολυ καλο το blog – keep bloging !

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s