Κουζίνα Τσέπης


Είναι γεγονός!To νέο τμήμα του blog μας ονομάζεται «Atsalakoto interMarketing» και υπόσχεται να σας παρουσιάζει τα πιο εύχρηστα και καινοτόμα προϊόντα του διαδικτύου. Στόχος μας να ξεπεράσουμε σε πώλησης την καταπληκτική κουβέρτα με μανίκια που ολοι αγαπήσαμε.Μείνετε συντονισμένοι…

Ξεκινάμε με την καταπληκτική Κουζίνα Τσέπης!!! Μια κουζίνα που διαθέτει όλα όσα θέλει η σύγχρονη νοικοκυρά. Φούρνος Μικροκυμάτων ,εστίες, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, αποροφητήρας, νεροχύτης αλλά και cd-mp3 player με ηχεία, ρολόι και υποστήριξη wifi internet για να κατεβάζετε updates των αγαπημένων σας συνταγών.Ολα αυτα σε ενα πακετο !!!Δείτε την παρακάτω photo !

Μείνατε με το στόμα ανοιχτό? Μην το κλείσετε ακόμα… το καλύτερο δεν σας το έχουμε πει. Η κουζίνα τσέπης είναι portable!!! Μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα αφου με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε μια μεταλλική σφαίρα που μπορείτε να την κυλήσετε σπρώχνοντας η κλοτσώντας  ακόμα και μέχρι το εξοχικό σας. Ξεχάστε το ψυγείακι της παραλίας που σας «έκοβε» τα χεριά κατά την μεταφορά!! Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρη την κουζίνα σας!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Atsalakoto interMarketing, new tech

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s