Εξέκιουτιβ Σάμαρι Κουνκλούζιον..


Με έναν πρόχειρο προϋπολογισμό, δεδομένου ότι το γνωστό πια dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκανε 200.000 πωλήσεις σε Αθήνα και περιφέρεια, με έναν απλό πολλαπλασιασμό, φτάνουμε κοντά στα 4.000.000€ εισπράξεις (19,90 το τεύχος που περιείχε το dvd)!!!! Και αναρωτιόμαστε..από αυτά τα λεφτά το 1 μύριο δεν θα πήγε στην πρωταγωνίστρια της ταινίας (η οποία κατά τα άλλα είναι σε “πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση”)?

1.000.000€ στην τσεπούλα της Τζούλιας μέσα σε δύο 24ωρα, και όλα αυτά για ένα πισωκολλητό και μια πίπα! Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες κόσμος ξεσηκώνεται με τα νέα οικονομικά μέτρα και ξεχύνεται στους δρόμους να διαδηλώσει! Τραγική ειρωνεία? 1.000.000€ για 26′ πορνογραφικού περιεχομένου… Άραγε οι γιαγιούλες στην διαφήμιση της Cosmote πόσο να πήραν για να μάθουν ξάφνικα στα γεράματα τους να αποστηθίσουν και να προφέρουν λέξεις όπως “executive summary conclusion“, “statistics“, “chart” και “booklet“;;

Παρακολουθείστε το “making of” της αγαπημένης μας διαφήμισης! Γιαγιάδες που μπερδεύουν τα λόγια τους και κάνουν χιούμορ με τους εαυτούς τους! Πραγματικά ανεκτίμητο!

Advertisements

Leave a comment

Filed under fun

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s