Αρκουδακια για προσαναμμα!


Πλησιάζει η χειρότερη μέρα του χρόνου. Χειρότερη ακόμα και από την πρώτη Δευτέρα στο γραφείο μετά την δεκαπενθήμερη καλοκαιρινή άδεια. The Valentine’s Day! Οι atsalakotoi αηδιάζουν με όλους τους “ερωτευμένους” και τα δώρα που συνήθως ανταλλάσουν στις 14 Φεβρουαρίου. Σας προτείνουν λύσεις για να τα ξεφορτωθείτε εύκολα και γρήγορα.

Αρκουδάκια , μαμουδάκια , κοτοπουλάκια και όλα τα υπόλοιπα “ακια” τα χρησιμοποιούμε ως προσάναμμα στο τζάκι. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα τα μαδάμε επιτόπου ενώ τις γλάστρες με σχήμα καρδιάς τις πετάμε κατευθείαν από το μπαλκόνι. Τα σοκολατάκια τα βάζουμε στο microwave μέχρι να ανατιναχθούν. Το μοναδικά δώρα που δεχόμαστε είναι χρυσαφικά άνω των 22 καρατιών τα οποία και «σκοτώνουμε» στο πρώτο ενεχυροδανειστήριο που θα βρούμε!!

Εάν δεν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι με την καταστροφή των δώρων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη Anti-valentines day , οι atsalakotoi σας παρουσιάζουν τους τρόπους που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλυτέρα.

a.Παραμονή της γιορτούλας τοποθετούμε γκαζάκια σε όλα τα υποκαταστήματα ΡΕΖΕΡΒΑ και σε όλα τα ανθοπωλεία του νομού Αττικής.

b. Στηνόμαστε facebook και με συνεχόμενα refresh περιμένουμε τους facebook friends να κάνουν το λάθος…Όποιος αλλάξει την profile photo ,που έχει από το καλοκαίρι , με μια κατακόκκινη καρδιά που στάζει πάνω σε θάλασσα από ροδοπέταλα με background γύφτικο ηλιοβασίλεμα , έχει σβηστεί ακαριαία και επ’ αορίστου! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους friends με χαζοερωτικα status updates.

c.Αφού ξεκαθαρίσαμε τους φίλους από τους εχθρούς κάνουμε ένα search στο Google χρησιμοποιώντας τα keyword “I hate Valentine’s Day” , “anti Valentine’s Day” , “FCK Valentine’s Day” και όλα τα παρεμφερή ώστε να τονώσουμε την ψυχολογία και το ηθικό μας .Το site που μας ενθουσίασε είναι το www.antivalentinesgear.com.

d. Εάν διαθέτουμε αεροβόλο μπορούμε να εξασκήσουμε την σκοποβολή μας πετυχαίνονται διερχόμενα ζευγαράκια.

Το να είσαι ερωτευμένος είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί!! Το να πρέπει να το γιορτάσεις μια συγκεκριμένη μέρα είναι τουλάχιστον γελοίο!

Happy AntiValentine’s Day !

Advertisements

3 Comments

Filed under Life, tsalaka

3 responses to “Αρκουδακια για προσαναμμα!

  1. Noelito

    5 asterakia lemeee sta trela arkoudakia

  2. Noelito

    Parakalw oxi poulimenos… Apla agorazmenos. Alla parakalw na minoume sta arkoudakia, ayto einai to thema.

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s