Χ-mas quiz: τί X-mas τύπος είστε;


Οι atsalakotoi δημιούργησαν μόνο για εσάς το μοναδικό X-mas quiz. Απαντώντας τις παρακάτω ερωτήσεις θα μάθετε σε ποιόν X-mas τύπο  ανήκετε.
1. Στολίζετε Χριστουγεννιάτικο δέντρο:

α) Αρχές Νοεμβρίου. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!
β) Ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Να το φχαριστηθώ βρε παιδί μου.
γ) 15 μέρες πρίν τα Χριστούγεννα. Ε, να μην το παρακάνουμε κιολας.
δ) Δεν στολίζω.

2. Την παραμονή των Χριστουγέννων χτυπάει το κουδούνι στις 7.00 π.μ. Παιδικές φωνούλες ακούγονται: ‘Να τα πούμε;’ Εσείς:

α) Έχετε σηκωθεί από τις 6.00π.μ. και παραφυλάτε στο παράθυρο. Τους ανοίγετε, χαμογελάτε, τους αφήνετε να πουν όλο το τραγουδάκι και μετά τους προσφέρετε έναν κουραμπιέ και απο 20 ευρώ στο κάθε παιδί.
β) Έχετε σηκωθεί στις 6.45, φτιάχνετε πρωινό για όλους και ανοίγετε στα παιδιά. Φωνάζετε την οικογένεια να ακούσετε όλοι μαζί τα κάλαντα, προσφέρετε στα παιδιά δίπλες και δίνετε απο 10 ευρώ στο κάθε παιδί.
γ) Σας ξυπνάει το κουδούνι αλλά σηκώνεστε ευδιάθετοι και ανοίγετε στα παιδιά. Ενώ τα παιδιά λενε τα κάλαντα τους διακόπτετε με χαμόγελο στο τρίτο κουπλέ (ρεφρέν δεν έχει ούτως ή άλλως), τους προσφέρετε ένα μελομακάρονο και δίνετε ψιλά (έως 5 ευρώ δεδομένου οτι τα παιδάκια δεν είναι τα ανηψάκια σας).
δ) Δεν ακούτε το κουδούνι και συνεχίζετε να κοιμάστε.

3. 12.00μμ Παραμονή Χριστουγέννων. Έχουν περάσει 2-3 παρέες παιδιών και σας έχουν πει τα κάλαντα. Χτυπάει για άλλη μια φορά το κουδούνι και τρεις φωνές αρχίζουν να τραγουδούν τα κάλαντα παράφωνα και με λάθος λόγια. Εσείς:

α) Διακόπτετε τα παιδιά και τους δίνετε τον σωστό τόνο. Μετά τους μαθαίνετε τα σωστά λόγια και τραγουδάτε όλοι μαζί.
β) Δεν είστε σπίτι. Έχετε βγει να ψωνίσετε τα της τελευταίας στιγμής, να πάρετε και γκυ και μερικά δωράκια ακόμα. Να πάρετε και κάτι όμορφο να φορέσετε το βράδυ.Να κάνετε και κάτι ψώνια της μαμάς σας. Να πιείτε και έναν καφέ με τους φίλους σας.
γ) Ανοίγετε στα παιδιά. Χαμογελάτε και τα κόβετε στο δεύτερο κουπλέ. Δίνετε ό,τι σας έχει απομείνει απο ψιλά και τρώτε έναν κουραμπιέ.
δ) Βγαίνετε στο μπαλκόνι. Φωνάζετε ‘Μας τα πανε’ και μουρμουρίζετε πόσο ενοχλητικά είναι τα παιδιά τη σήμερον ημέρα. Κλείνετε τη μπαλκονόπορτα και ξανα-ξαπλώνετε.

4. Την Παραμονή Πρωτοχρονίας θα την περάσετε:

α) Στο σπίτι σας. Με όλους όσους ξέρετε.Το πάρτυ που κάνετε κάθε χρόνο είναι πια παράδοση. Το έχετε ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια εδώ και μήνες.
β) Στο σπίτι σας με τον/την αγαπημένη σας. Είναι τόσο σημαντική στιγμή. Ετοιμάσατε ένα ρομαντικό δείπνο και θα αλλάξετε τη χρονιά οι δυό σας υπο το φως των κεριών. Όταν αλλάξει ο χρόνος θα ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης και …
γ) Χαλαρά μωρέ, ό,τι κάθε χρόνο.Σε κανα πάρτυ ή στη γύρα με φίλους. Θα περάσετε αρκετή ώρα (ή ώρες) στην κίνηση αλλά χαλάλι. Θα πιείτε πολύ ( και δεν θα οδηγήσετε) και μετά πρωινό σε κανένα ξενοδοχείο.
δ) Στο Σύνταγμα, μπροστά από τη βιντεο-οθόνη. Μόνος/μόνη ή με κανένα φίλο που δεν πολυ γουστάρετε αλλα σας φορτώθηκε για να μην είστε/είναι μόνος/μόνη.Μετά σπίτι χαλαρά, κατάθλιψη και telemarketing.

5. Αγαπημένη X-mas ταινία:

α) ‘ Ο Άγιος Βασίλης μου’
β) ‘ Τhe Holiday’
γ) ‘Love Actually’
δ) Η Μπλε ταινία του Κισλόφσκι

6. Αγαπημένο X-mas τραγούδι:

α) Ολα!!!!
β) All I want for Christmas is you –Mariah Carey
γ) Χριστούγεννα – Βανδή
δ) Laaast Christmasssss I gave you myyyyy heart…

7. Οι γιορτές τελείωσαν:

α) Αχ, περάσαμε τέλειαααααα!Τί κρίμα που τελείωσα ν τόσο γρήγορα.
β) Σας πιάνει μια ψιλοκατάθλιψη. Βάλατε πολλούς στόχους και φέτος: να αλλάξετε σπίτι , δουλειά, γκόμενο, να αδυνατίσετε, να κόψετε το τσιγάρο και το ποτό, να βγάλετε πιο πολλά λεφτά και να μην τσακώνεστε τόσο συχνά με τη μάνα σας, να προσέχετε πιο πολύ τον εαυτό σας και να κάνετε φιλανθρωπίες.
γ) Ξεκινάτε γυμναστήριο.
δ) Ξεκινάτε ψυχανάλυση.
Αν έχετε περισσότερα α:
Είστε Χ-mas freak!!! Είστε απο αυτούς που αφήνουν το δέντρο στολισμένο όλο το χρόνο. Παθιάζεστε με οτιδήποτε έχει σχέση με τα Χριστούγεννα και πιστεύετε οτι υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Αν έχετε περισσότερα β:
Είστε X-mas romantic! Σας αρέσει η ατμόσφαιρα των γιορτών, τα φωτάκια, τα στολίδια. Πιστεύετε πως είναι μια γιορτή αγάπης και την απολαμβάνετε στο έπακρον. Σας αρέσει να κάνετε δώρα και να φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Συνήθως δεν τα πετυχαίνετε αλλά κανείς δε σας το λέει για να μη σας χαλάσει την καρδιά.

Αν έχετε περισσότερα γ:
Είστε X-mas classic! Σας αρέσουν τα Χριστούγεννα περισσότερο γιατί έχετε άδεια και υπάρχει διάθεση για βόλτες και διασκέδαση. Κάνετε ό,τι κάνουν οι περισσότεροι και περνάτε απλά καλα.

Aν έχετε περισσότερα δ:
Είστε X-mas emo!!!Δεν τα γουστάρετε! Σας εκνευρίζει ό,τι έχει να κάνει με Χριστούγεννα.. Σας τη δίνουν οι φάτνες και αν δε σας βλέπει κανείς αλλάζετε θέση στους μάγους και στο μικρό Χριστούλη! Ταυτίζεστε με τον Σκρουτζ και τον Chandler απο τα Friends και δεν μιλάτε σε κανέναν Χρήστο ή Βασίλη τουλάχιστον για αυτές τις μέρες.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Christmas, fun, How to

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s