Να μας ζήσουν..!?!?!?


Και ναι ο πιο παρανοϊκός γάμος στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεγονός! Μέρος: Ιαπωνία (πού αλλού..), γαμπρός: SAL9000 (από το γένος των ανθρώπων), νύφη: Nene Anegasaki (από το γένος των εικονικών ανθρωπίδιων). Μπορείτε να δείτε την ευτιχισμένη νύφη στην φωτογραφία και σκηνές από τον γάμο στο video που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, το οποίο έκανε upload ο ίδιος ο γαμπρός στο αντίστοιχο γιαπωνέζικο youtube.

Ο γαμπρός γνώρισε την εικονική νύφη του μέσω ενος ψηφιακού εξομοιωτή γνωριμιών και ραντεβού, Love Plus. το ζευγάρι γνωρίστηκε και φλέρταρε για αρκετό καιρό μέσω του Nintendo DS του SAL. Αποφασίσανε να επισημοποιήσουν τη “σχέση” τους με έναν πραγματικό γάμο που έλαβε μέρος στο Τόκυο, μια Κυριακή, σε μια τελετή που είχε τα πάντα, καλεσμένους, παππά, προπόσεις από τον κουμπάρο και τους φίλους του SAL καθώς και από μια φίλη της  Nene (επίσης εικονικός χαρακτήρας από το παιχνίδι!), οι οποίοι παραβρέθηκαν για να τιμήσουν το ζεύγος!

Αφού λοιπόν ο SAL πήρε τη νύφη με παππά και με κουμπάρο, ακολούθησε και ταξίδι του μέλιτος στο νησί Guam! Φυσικά, χρειάστηκαν ένα μόνο αεροπορικό εισιτήριο, μιας και ο SAL απλώς έπρεπε να πάρει ως χειραποσκευή το Nintendo DS του για να έχει παντού και πάντα μαζί του την γυναίκα του!

Άντε και στα δικά σας!!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under internet, new tech

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s