Διαλυθήκαν οι OASIS ! Ποιος τις _αμάει τις εκλογές!


“Δεν μπορώ να συνεργαστώ ούτε μια μέρα παραπάνω με τον Liam” .Αυτή την δήλωση έκανε ο Noel Gallagher, αδελφός του Liam , τραγουδιστής και κιθαρίστας των Oasis ,επιβεβαιώνοντας φήμες για την διάλυση του group. Η σχέση με τον αδελφό του ήταν πάντα θυελλώδης. Σε μια από τις τελευταίες τους συναυλίες ,πριν περίπου ένα μήνα στο Toronto,o Noel δέχτηκε επίθεση από οπαδό του group κατά την διάρκεια του live. O Liam λίγο μετά υπερασπίστηκε τον αδελφό του δηλώνοντας:

“It’s not nice when you look down and see your brother on the deck .If it was up to me, I’d have cut his [the attacker’s] dick off and made him eat it.”

Όλα αυτά δεν συγκίνησαν τον Noel με αποτέλεσμα την διάλυση του Βρετανικού group και την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων τους. Από το 1991 που ξεκίνησαν έχουν πουλήσει πάνω από 50,000,000 cd !! Τα αδέλφια Gallagher απασχόλησαν πολλές φόρες τα media με το ανατρεπτικό τους χαρακτήρα ,το ιδιόρρυθμο lifestyle και τις υπεροπτικές δηλώσεις τους. Γνήσιοι atsalakotoi οι Oasis!

Δείτε αποκλειστικά το video με την αντίδραση του hilter ο οποιος ειχε κερδισει εισητηριο για την συναυλια του στο Βερολινο.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Music

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s