Τσαλακώθηκε o Salonikios


Οι atsalakotoi παρουσιάζουν την εξέλιξη του “μπομπόλια” Salonikiou.
Τον μάθαμε από το ταξίδι του στο Amsterdam και από την αγάπη του στις πάπιες .Συνέχισε την ανοδική του πορεία με την επίσκεψη στο “ανάλατο” Newcastle. Άγγιξε την κορυφή, χαλαρά, t-shirt με σκούφο και πλαστικό φραπεδάκι, στο τριτο video που κυκλοφόρησε κάτω από τον Λευκό πύργο. Το σημαντικό όμως δεν είναι να φτάσεις άλλα να κρατηθείς στην κορυφή.
Από την αρχή του τεταρτου video οι atsalakotoi αισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε  καλά.Ίσως να ήταν τα καινούρια του ρούχα , ίσως έφταιγε η αναβάθμιση του εξοπλισμού του με αποτελεσμα το HD 16:9 video …. Στο 0:24 όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα.Ο original Salonikios έγινε demek και πήρε Co$$mote trav€ler και δεν μασάει….Το ξεκαθάρισε “έχει τα ίδια τα λεπτά με Ελλάδα “….
Το πεμπτο video δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.Στο 1:12 θέλοντας να ηρεμήσει τον φίλο του για τις χρεώσεις , το Co$$mote trav€ler έγινε “τζάμπα πράμα”….

Στις 17/7 το MEGA έπαιξε το νεο spot της Cosmote σαν θέμα πρωινής δημοσιογραφικής εκπομπής .Οι έγκυροι και σοβαροί δημοσιογράφοι που μας ενημερώνουν αμερόληπτα για τα γεγονότα , έπαιξαν τον ρόλο που έγραφε το σενάριο του διαφημιστικού τμήματος του καναλιού, παρουσιάζοντας το spot σαν θέμα. Μια μέρα πριν είχε ξεκινήσει η νέα διαφημιστική καμπάνια από το ALTER. Διπλό παράθυρο με γελοίες φάτσες να γελάνε demek.

Οι atsalakotoi στις διακοπές τους, έχουν σαν πρώτο θέμα συζήτησης τις χρεώσεις του πακέτου του κινητού τους. Σχολιάζουν τα μικρά γράμματα της σύμβασης και διασκεδάζουν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι “Ποιος έχει την μικρότερη χρέωση ανα δευτερόλεπτο”
Αφιερώνουν την παρακάτω photo σε όλα τα demek τυπάκια.

Advertisements

Leave a comment

Filed under internet, tsalaka

Προσπαθήστε να μάς Τσαλακώσετε / Ask

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s